Am primit provocarea de mai bine de o luna, dar nu m-am motivat sa scriu. Eu sunt genul de persoana care vorbeste mult si am senzatia ca stie toata lumea tot despre mine. Ce sa mai spun?

Asadar:

1. Am avut nota 4 la purtare. Este experienta care m-a marcat mult timp, la nivel de concept. Am scris povestea notei aici.

2. Am lesinat prima oara cand aveam 8 luni, asa imi spune mama. De cand imi aduc eu aminte, lesinam de foarte multe ori pe an. Cand imi era sete, cand eram bolnava, cand aveam emotii, cand mergeam cu masina. Am aflat ulterior ca sufar de hipoxie cerebrala si orice moment in care creierul meu nu se oxigeneaza corespunzator, ma face sa imi pierd cunostinta.

3. Am lesinat la volan de 2 ori

4. Am lesinat si m-am lovit cu capul de calorifer ( cred…sau de chiuveta sau cada). Eram singura acasa cu un copil de un an. Am ramas asa aproape 30 de minute, noroc ca micuta nu a plecat de langa mine.

5. Am facut amniocenteza si a fost si ramane un moment traumatizant din viata mea. Am subiectul in draft, dar nu l-am putut scrie inca.

7. Cand eram insarcinata cu Karim, un doctor “ excelent” mi-a spus ca are fie sindrom Down, fie o malformatie cardiaca si ca va muri intr-un fel sau altul. Tin sa ii multumesc dl dr Dinu, de la Sanador, care m-a linistit. Este un dr minunat, dar sperietura pe care am tras-o din cauza primului dr m-a facut sa intru in panica de cate ori alearga Karim mai mult si se inroseste in obraji. Gandul mi se duce imediat la inima lui.

Hai sa trec si la evenimente mai bune!

8. Imi place la nebunie sa fiu femeie. Ma simt foarte protejata.

9. Profit de foarte multe ori de faptul ca barbatii cred despre femei ca nu sunt puternice, ca nu se descurca, ca conduc prost, etc. Este trucul care imi obtine garantat loc de parcare. Ma plangacesc ca nu stiu sa parchez, cum intru…cum ies si intotdeauna domnul de la parcare cedeaza si imi da cel mai bun loc.

10. Nu e frumos, dar mai folosesc manipularea  tipic feminina. Adica stiu ca barbatilor le place sa fie vazuti drept puternici. Cand vreau sa obtin ceva, nu ma dau barbata si nu ma bat in cuvinte cu barbatul. Il magulesc cum e el salvatorul meu si eu nu pot si mi-e frica sau scarba sau sunt trista, iar el e Fat-Frumosul meu. Functioneaza 100%.

11. Nu cred ca e bine ca am dezvaluit asta…dar sper sa citeasca doar femei!

12. Am invatat limba araba in 6 luni, in clasa a IX a, in timp ce ma pregateam si pentru bac. Am dat examenul prin limba araba si am reusit.

13. Am primit o bursa de studii la Amman, Iordania. Este tara cea mai aproape de sufletul meu. O iubesc si imi e dor de ea!

14. Mi-am invins timiditatea lucrand in televiziune. M-am angajat in TV cu scopul acesta si mi-a reusit.

15. Cea mai mare tristete a mea este convingerea ca pe mine nu ma plac oamenii. Ca inspir antipatie.

16. Nu-mi place sa primesc flori taiate. In ghiveci le accept.

17. Sunt disperata dupa prieteni si viata sociala. Imi plac mult petrecerile, distractia si dansul.

Nu cred ca mai are sens sa mai spun ca sunt nebuna dupa dulciuri si ca le mananc fara oprire, chiar si in vis….

 

Adauga comentariu
No Comments