Pentru al doilea an consecutiv, Boomerang a susţinut Cursa Copiilor din cadrul Maratonului Internaţional al Bucureştiului.

BOOMERANG A SUSŢINUT COPIII LA MARATONUL INTERNAŢIONAL AL BUCUREŞTIULUI

Bucureşti, 6 octombrie 2014: 

Sâmbăta trecută, Scooby-Doo a alergat alături de cei mici, motivându-i să treacă linia de sosire, iar la poza-charlize-1finalul cursei, copiii s-au distrat alături de personajele-vedetă din desenele animate în cortul Boomerang amplasat în Piaţa Constituţiei.

Sub sloganul Run&Fun, copiii au fost implicaţi în diferite jocuri prin care şiau descoperit personajele favorite din:Tom şi Jerry, ScoobyDoo si Lazy Town. Activităţile au fost gândite pentru toate
categoriile de vârstă. Cei mici au colorat, au sărit coarda, au pescuit şi şi-au testat dexteritatea alături de personajele din desenele animate.

Peste 9000 persoane din 55 de țări au participat în Piața Constituției, sâmbătă și duminică, 4-5 octombrie, la cea de-a 7-a ediție a Maratonului International Bucuresti Raiffeisen Bank. Au fost oferite peste 150 premii dintre care 40 în bani. Parte din fondurile strânse vor fi alocate pentru programele derulate de organizațiile asociate: Hospice Casa Speranței alături de Little People, United Way, Light into Europe, HHC România, WWF și Fundatia Olimpica Romana

Noi am ajuns acolo pregatiti de distractie!!! Discutaseram de acasa despre intalnirea cu personajele din poza-karim-1desene animate, despre jocuri si eram cu totii emotionati!

De cum l-au vazut pe Scooby, au incetat orice activitate pana le-a venit randul sa faca poza cu el.

Ne-a placut pentru ca au fost activitati pentru toate varstele, astfel incat si Karim a putut sa se joace. A fost de-a dreptul fascinat de pescuit si a petrecut mult timp acolo. I-a placut atat de mult, incat urmatoarea oprire a fost la magazin sa cumparam undita si pestisori. Avem o noua pasiune….

Charlize a incercat toate joacurile si a fost foarte incantata ca personajele din desene animate au venit la Bucuresti si le-au organizat o petrecere!!!

Adauga comentariu
No Comments