Sun Plaza organizează Sun Talks. Hai să vorbim despre trup si suflet! Acestea sunt o serie de seminarii de unde participanții primesc informatii utile de la vorbitori importanți.

Daca sambata trecuta, invitata Mihaela Bilic, medic nutritionist, avand ca tema Cum să ne hrănim sănătos pentru sezonul rece” , sâmbăta aceasta o puteți asculta pe Camelia Pătrașcanu, care va dezbate alături de oaspeți tema ”Alegerile de destin”, pe care fiecare persoană le-a făcut într-un anumit moment al vieții.

 

 

Mulți și-au pus întrebarea dacă alegerea făcută a fost corectă, dacă ar fi putut să facă altfel în cazul unei nereușite. Cum îți dai seama care sunt scopurile și alegerile corecte pentru viața ta și care sunt cele greșite? Ce te face cu adevărat fericit? Astrologia te poate ajuta să te lămurești, dar numai omul decide ce face cu viața lui. Și pentru că până la intrarea în 2017 nu mai este mult, cunoscutul astrolog va vorbi și despre hotărârile cele mai importante pentru anul viitor – indicate de Saturn în Săgetător. Fiecare dintre cele 12 semne zodiacale are în 2017 un tip de experiențe, într-un anumit domeniu de viață, în care iluziile sunt înlăturate și înlocuite cu înțelepciune.

Seminarul ”Alegerile de destin” are loc sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 12.00, iar cinci dintre participanți vor primi cartea ”Rescrie-ți destinul!” de Camelia Pătrașcanu.

Înscrierile se fac online, completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: http://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Intrarea este gratuită. De asemenea, cele două seminarii vor fi transmise live pe www.sun-plaza.ro și pe contul de Youtube.

Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Despre Camelia Patrășcanu

Camelia vine în contact cu astrologia, copil fiind, la sfârşitul anilor ‘70, graţie mătuşii sale, care îi citeşte un horoscop chinezesc. Curiozitatea astfel trezită este alimentată mai târziu de lectura unor cărţi şi broşuri ce se găseau doar prin bibliotecile pasionaţilor. Din 1995, odată cu absolvirea primei facultăţi, studiul astrologiei devine zilnic. Îşi asumă rolul de autodidact, deoarece nu are de la cine să înveţe – astrologii întâlniţi i se par prea dogmatici şi cu o viziune astrologică limitativă.

În 1997 este susţinută de soţ să-şi dea demisia de la locul de muncă şi să se dedice exclusiv studiului. Astfel, în 1997, în 1998 şi în prima jumătate a anului 1999 îşi aprofundează studiile în astrologie, consacrându-le 10 – 12 ore zilnic, iar ca practică oferă consultaţii gratuite. După această sesiune-maraton, neîntreruptă timp de doi ani şi jumătate, îmbrăţişază profesia de astrolog.

Pentru că, deşi calculele se fac după poziţiile planetare, astrologia operează cu oameni, iar acestora simte să le dea, pe lângă îndrumările astrologice, soluţii pertinente la problemele lor de viaţă, Camelia reîncepe un studiu susţinut, zilnic, în autocunoaştere şi dezvoltare personală şi urmează câteva cursuri de profil. Consultaţiile astrologice devin mai complexe, iar după trei ani de studiu, oferă şi consultaţii distincte de autocunoaştere şi dezvoltare personală, dar oferă şi programe de antrenament individual pentru diverse domenii de viaţă.

Adeptă a perfecţionării neîntrerupte, Camelia alocă şi acum cel puţin două ore pe zi studiului astrologiei, autocunoaşterii şi dezvoltării personale, psihologiei (Camelia este si psiholog, Psihologia fiind cea de-a doua facultate absolvita).

 Despre Sun Plaza

Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m² şi peste 210.000 de m² suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

Despre CBRE Group

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.

Adauga comentariu
No Comments