Am citit cartea lui Dr. Ellis Silver- Oamenii nu sunt de pe Pamant( Humans are not from Earth). Orice credințe as avea, in mine trăiește puternic și  dorința de a citi și experimenta totul. Nu ma pot abține.

In cartea lui, Dr. Silver da foarte multe explicații științifice. Eu am făcut pentru voi o selecție. Ma întorc și la jumătatea mea extraterestra imediat!

1. Durerile de spate. El afirma ca pe planeta de pe care oamenii ar veni gravitația ar fi diferita, iar scheletul ființei umane are, așadar, de suferit.

2. Nașterile dificile. Rasa umană, spune el, ar fi un hibrid între neanderthalienii( cu capul mic și mai slab dotați intelectual) de pe Pământ și niște ființe mult mai inteligente ( cu un creier mult mai mare  și o capacitate intelectuala superioară) . Astfel, capul bebelușilor este foarte mare, făcând nașterile mult mai grele.

3. Cu toate ca suntem specia cea mai inteligenta, mediul înconjurator nu ne este prielnic:

– Soarele ne arde

– Mâncarea proaspăta nu ne este pe plac. E musai sa o gătim, condimentam, etc. Fata de restul animalelor, mâncam cu greutate ce ne oferă planeta la prima mana.

– Natura ne atrage ca alternativa, nu ca mod de viața frecvent, schimband, după cum se vede, total modul de viața. Silver spune ca foarte putini ar supraviețui sau trai cu plăcere in jungla, pădure, etc.

4. Nu avem prădători naturali, așa ca suprapopularea a fost foarte ușor de realizat.

5. Avem probleme cu somnul. Ritmul circadian de 24 de ore nu ne este prielnic.

6. Boli nenumărate. Chiar și atunci când mediul era foarte nepoluat, iar stilul de viața era mult mai aproape de natural, oamenii erau mâncați de vii de viruși și bacterii, de care celelalte specii ale planetei nu sunt afectate aproape deloc.

El concluzionează ca in ciuda inteligentei cu care rasa umană este dotata, suntem de fapt foarte prost echipați fizic pentru viața pe Pământ.

7. Foarte mulți oameni nu se simt acasă pe Pământ.

8. RH-ul negativ in sânge este prezent doar la oameni, din 612 specii de primate studiate. Silver concluzionează ca dacă toți am avea același ancestor sângele tuturor ar fi compatibil. Dar nu este. Și întreabă de ce mamele cu RH negativ resping fătul cu RH pozitiv.

Acum…poveste mea și a extraterestrului meu!

Eu recunosc! Conform acestei teorii, sunt neanderthaliana neaoșă! Eu pot și îmi doresc sa trăiesc in natura, fără lux, confort și alte dezavantaje adiacente. Pot sa mănânc și iarba si îmi place gustul, dorm ca un soț..:))) ( pt ca nu toți Bebelușii dorm bine) și nu ma arde soarele!

Dar extraterestrul meu soț, cu RH negativ..😂 ( sufăr de scepticism, dar nu zic despre nimic ca nu e adevărat) pe linie și arbore genealogic vast( din moși strămoși, din ambele familii) o ia razna numai când aude de viața naturală, conform acestei planete.

Ii mai zic și eu așa, ca o soție visătoare:

” Dragul meu, nu ar fi frumos sa trăim noi la tara sau pe o plaja exotica…sa mâncam ce ne da natura, sa ne bucurăm de viața, sa renunțam la viata asta stresanta.!”

Imi spune cu toată sinceritatea:

” Crede-ma pe cuvânt! Îmi vine sa vomit doar când ma gândesc la asta! Nu as putea( și a încercat așa de vacanța viața la tara, gospodărească) sub nicio forma! Mie îmi merge capul la multe, nu pot sta! Pentru mine ce zici tu e mult mai stresant!”

Am scris asta astăzi pentru ca am avut o discuție interesantă  cu socrul meu ( tatăl extraterestrului) de dimineața. Ii povesteam eu despre perspective și mentalități și cat de mișto ar fi sa trăim diferit. Mi-a zâmbit înțelegător și mi-a spus:

” Da, așa e! E frumos ce spui tu, pentru tine. La noi e diferit, e in sângele nostru toată agitația asta, dar nu ne e greu!”

Acum din perspectiva mea, a psihoterapeutului, as putea spune și găsi multe explicații și convingeri limitatoare in orice discurs, dar asta face subiectul unui alt articol.

O fi extraterestru?

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu
No Comments