Sunt trista…tare trista!!! De trei ani, de cand locuiesc langa padurea Baneasa si pe langa care trec zilnic, de mai multe ori pe zi, nu am vazut un astfel de haos…Masini parcate pe toate benzile, strazi blocate, claxoane, injuraturi, nervi.


De ce? Pentru ca a fost gratis la Gradina Zoologica. In fiecare weekend, e nebunie pe strada cu Zoo. Fiecare parcheaza unde poate, ce daca blocheaza traficul…trebuie sa vada copilul animalele, e musai!!! Daca mai e si pe gratis, eu zic sa dam navala!img_2388
Astazi, strada a fost inchisa, fara niciun anunt ulterior…adica, te trezeai ca ajungi la strada si esti intors inapoi…strada care este, in principal, cam singura iesire sin cartier. Mai exista si alta iesire, mult ocolitoare, nu ramai chiar blocat, deci daca esti cu nervii acasa, te intorci frumos si o iei pe acolo, dar daca ai o urgenta, vrei sa ajungi la spital…trebuie sa mai pierxi 20 de minute sa te intorci si sa ocolesti…Doamne fereste sa iti ia foc casa…Trebuie sa precizezi la pompieri cum trebuie sa ajunga in Otopeni, pentru a se intoarce in Sectorul 1, ca doar se vrea cartier Bucurestean…Dar, haideti mai, un pic de intelegere, e gratis la Zoo…sa vada copiii animalele in custi, la 40 de grade.
Din punctul meu de vedere, a fost cu suferinta generala…animale in custi, obligate sa iasa, copii rosii in obraji, de parjol si nu de sanatate, parinti nervosi, masini lovite, oameni blocati acasa!!!
Ce vom vedea maine, in schimb?

O padure plina de pet-uri, gunoaie peste gunoaie, un abandon total si murdar pentru ceea ce cu o zi inainte le-a adus sau ar fi trebuit sa le aduca FERICIREA.

Adauga comentariu
No Comments