De aproape o ora ma gandesc la ce titlu sa pun…si nu am gasit, asa ca m-am hotarat sa scriu si poate imi vine vreo idee pe parcurs!!!!

Daca ma intrebati acum vreo luna ce parere am despre directia in care a luat-o televiziunea, as fi raspuns sincer ca nici nu ma mai uit, deci nu prea ma mai intereseaza!!!! Am vreo cativa ani de cand nu mai urmaresc emisiuni de televiziune, pentru ca nu am ce sa vad…femei dezbracate si atat, incultura moderatorilor, moderatori ce se bazeaza doar pe ” tupeu” si abilitatea lor de baieti de cartier, pentru a ” face misto” de toata lumea… Am auzit atatea greseli gramaticale, confuzii de termeni, lipsa culturii generale la moderatori considerati celebri, ” de calitate”, incat nici nu-mi mai vine sa rad de faimoasele lor asistente. Se merita din plin unii pe altii!!!!

Dar…cum minuni se petrec intotdeauna…am fost invitata la o emisiune la TVH, Siesta Show….am avut o retinere la inceput, am intrebat cine sunt invitatii, ce tema se abordeaza si am plecat cu pasi marunti inspre acolo. Si..nu mare mi-a fost surprinderea…sa intalnesc o echipa minunata. Moderatorii, Cristina Vaduva si Robert Emanuel, sunt doi oameni minunati, extrem de bine pregatiti, ce pot aborda orice tip de subiect, cu vaste cunostinte generale si mult talent! Producatorii, realizatorii, reporterii isi fac meseria cu dedicatie si voie buna si, astfel, emisiunea iese de fiecare data la fel de interesanta. Am fost de patru ori, pana acum, si de fiecare data subiectele au fost relevante si concludente. Trebuie sa recunosc ca am devenit fan al emisiunii si o urmaresc cu interes de fiecare data, cand timpul mi-o permite.

Sunt fericita sa stiu ca mai exista oameni de calitate, lasati sa-si faca meseria cu demnitate si nu obligati la show-uri politice, erotice, pline de mesaje degradante!!!!

Va invit cu caldura sa urmariti aceasta emisiune si chiar sa-mi scrieti parerile voastre!!!

Cat despre echipa…felicitari maxime!!!!!

Adauga comentariu
No Comments