“Inca de copil am fost pasionata de parfumul si culoarea Orientului. Ori de cate ori inchideam ochii, gandul ma purta spre mireasma dulce- intepatoare a povestilor din “ O mie si una de nopti”. Iar pasii m-au purtat spre caldura imbietoare a acelor meleaguri. Am devenit orientalist inainte de a-mi da seama, caci drumul a fost presarat de aventuri nebanuite.  Inima m-a condus din nou catre un taram nou, mult mai real, dar la fel de fascinant…televiziunea. Am produs si prezentat un numar considerabil de emisiuni culturale, ce au adus pace si stabilitate sufletului meu. Am realizat atunci ca una dintre calitatile mele este oratoria. Iubesc sa vorbesc, sa ascult si sa aduc siguranta in sufletul si mintea celor care ma aud. Am creat o serie de ateliere atat de dezvoltare personala, cat si profesionala pentru a-I ajuta pe cei ce vor sa-si atinga potentialul maxim. 

Dar perfectiunea am atins-o cand am devenit mama….nimic nu m-a inaltat mai mult, nimic nu a fost mai  imbietor decat dragostea copiilor mei…si am stiut pot sa fiu o mama adevarata, autentica si ca pot alina si teama altora de a nu gresi cumva cu micutii lor.

Cat despre placerile mele…ma incanta marea si caldura infinita a verii, soareleGabriela Maalouf

stralucitor, calatoriile presarate de aventuri aromate, zarva petrecerilor si nuntile traditionale…. Imi place sa stiu  povestea fiecarui lucru pe care il ating si a fiecarui om pe care il cunosc…iubesc mirosul de cafea…pielea catifelata de bebelus…ador ciocolata, cadourile si rasul cristalin de copil.”

Gabriela Maalouf s-a nascut la Ploiesti, iar de mica a fost pasionata de parfumul si culoarea Orientului. De-a lungul carierei profesionale a avut ocazia de a prezenta si produce un numar considerabil de emisiuni culturale, realizand ca una din principalele sale calitati este oratoria. Ii place sa spuna despre ea ca iubeste sa vorbeasca, sa asculte si sa aduca siguranta in sufletul si mintea celor care o aud. O fire deosebit de ambitioasa, Gabriela a fost mereu aplecata spre studiu si formare profesionala continua, inscriindu-si in CV absolvirea a trei facultati – Facultatea de Limbi Straine Bucuresti, specializare Araba-Engleza; Facultatea de Sociologie a Universitatii Iordaniana din Amman si Facultatea de Management, specializarea marketing a Universitatii “Spiru Haret”.  De asemenea, are si un master in Tranzactii Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. Pregatirea sa profesionala a fost completata si de alte cursuri si formari reusind sa aiba o autorizatie de traducator de limba araba si limba engleză avizata de Ministerul Educatiei Nationale, o diploma formator, acreditat de Ministerul Muncii, MEN, recunoscuta in Romania si UE, diploma consilier dezvoltare personala, acreditat de Ministerul Muncii, MEN, recunoscuta in Romania si UE.

Avand la baza o puternica pregatire teoretica, Gabriela Maalouf s-a speciaizat in cursuri de dezvoltare personala si, in prezent, este expert in reprogramare neurolingvistica. Imbinand omul si specialistul, Gabriela a creat o serie de ateliere atat de dezvoltare personala, cat si profesionala pentru a-i ajuta pe cei ce vor sa isi atinga potentialul maxim.

In urma cu doi ani, Gabriela a pornit un proiect personal foarte ambitios, Pro Education Academy, prin care dezvolta un concept inedit in care se pune accent atat pe dezvoltarea profesionala, cat si pe cea personala prin cursuri de formare acreditata. Cursurile de formare acreditata isi propun prin atingerea obiectivelor stabilite sa indeplineasca standarde inalte de educatie pentru adulti. Astfel, academia are o oferta educationala de cursuri variata in care se inscriu si un curs acreditat de consilier pentru dezvoltare personala, curs acreditat de formator, curs de public speaking etc. Prin cursurile de formare acreditata, participantii vor dobandi competentele necesare pentru a atinge excelenta profesionala.

Proiectul de suflet al Gabrielei ramane Atelierul de Parenting “ Ghidul Familiei Implinite”, in cadrul caruia ii ajuta pe parinti sa aiba o comunicare cat mai frumoasa cu copilul lor, considerand ca relatia parinte-copil este importanta in cresterea si dezvoltarea acestuia. Combinand diverse teorii specifice, a lansat in Romania teoria Parentingului Personalizat, plecand de la practica si ajungand la teorie. Participand la aceste ateliere, parintii isi vor gasi singuri calea spre o relatie benefica si eficienta in familie.

In prezent, Gabriela Maalouf este primul practician NLP din Romania care se specializeaza in programare neurolingvistica pentru copii si parinti, in Marea Britanie.

Adauga comentariu
No Comments